ponedeljek, 30. maj 2016

Starka Xana

V zadnjem času, sem kar nekajkrat slišala namige o tem, da pišem blog preredko. Ampak, če nimam kaj napisat, se mi vsakdana in slik res ne da objavljat sem gor :) Še en namig pa je bil češ, če bom o Xani napisala le še,ko bo odšla na drugo stran mavrice.


Seveda ne. Blog sicer res ni več namenjen samo njej, ampak pri meni je še vedno na istem mestu.


Pozna se, da nimava več tako aktivnega življenja. Artritis jo zadnje čase zelo resno daje. Hrbtenica in obe zadnji taci niso ok. Tu in tam pa zadnje mesece šepa še na sprednjo taco. Problem je ta, da njeni možgani ostajajo mladi in aktivni, telo pa ne zmore več. Zato jo držim nazaj na sprehodih, ne jemljem je več na naporne in dolge sprehode...

Zdi se mi na se je na hitro postarala. No, niti ne toliko postarala, na hitro se ji je poslabšalo zdravstveno stanje. Sicer je trenutno stabilno. So slabši in boljši dnevi. Se zavedam, da popolnoma pozdravili tega nikoli ne bomo. In ja, leta tečejo tudi njej. Ampak, ona je še vedno carica. In verjamem, da nas čaka z njo še toliko finih doživetij, da tudi objave na blogu ne bodo namenjene samo vsem ostalim.


Ni komentarjev:

Objavite komentar